ruine 7

Only players who are going to post a story about the Arch-Ruin annihilation can start topics here.
Post Reply
Sp1x
Novice

ruine 7

#1 Post by Sp1x »

Într-o seară, am primit un mesaj de la doi aliați puternici: siberiak2020 și sp1x.— „Am găsit ruina,” a spus siberiak2020. „Dar monștrii sunt prea puternici pentru un atac neorganizat.”sp1x a completat planul:— „Dacă atacăm împreună, avem o șansă. Dar trebuie să lovim rapid.”Am adunat armatele noastre. Cavalerii mei, arcașii lui siberiak2020 și magii lui sp1x s-au pregătit pentru luptă.Când am ajuns în valea ruinelor, aerul era greu și liniștea apăsătoare. Zidurile vechi ale Ruinei 7 erau acoperite de umbre, iar din interior se auzeau creaturi monstruoase.— „Acum!” a strigat sp1x.Arcașii lui siberiak2020 au deschis atacul cu un nor de săgeți. Cavalerii mei au intrat direct în luptă, iar magii lui sp1x au lansat vrăji care au zguduit pământul.Bătălia a fost lungă și grea. Monștrii păreau nesfârșiți. Dar încet, rând pe rând, apărătorii ruinei au căzut.În final, porțile ruinei s-au prăbușit.Am intrat împreună în interior. În întuneric strălucea recompensa: resurse rare și prețioasa Piatră Neagră.siberiak2020 a râs:— „A meritat fiecare soldat trimis.”sp1x a ridicat steagul victoriei deasupra ruinelor:— „De azi, această ruină va fi amintită.”Și astfel, trei comandanți au reușit ceea ce mulți credeau imposibil: distrugerea unei Ruine de nivel 7.Legenda noastră a început atunci.
Attachments
Captură de ecran 2026-03-14 222350.png
Captură de ecran 2026-03-14 222350.png (573.41 KiB) Viewed 4 times
Post Reply

Return to “Stories about the great deed – Arch-Ruin annihilation!”